| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Stirlits Foorumi Isa

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 4:23 pm Teema: MIttesoovitud kasjutajad |
|
|
Niisiis , mis keegi arvab mittesoovitud kasutajate eemaldamisest siit foorumi nimekirjast.
Sinna alla käivad igasugused rassistid ja mittesallivust külvavad inimesed, kellel polegi muud eesmärki kui lihtsalt norida ja tekitada vaenu.
palun kirjutada siia alla. _________________ Suvaline ekstremism, olgu ta siis rassiline, poliitiline, sooline, rahvuslik, usuline või misiganes eeldab tõenäoliselt mõne ajukääru puudumist.
Viimati muutis seda Stirlits (Laup Veeb 28, 2009 4:31 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
onuq Kõrvalmaja narkar

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 4:30 pm Teema: |
|
|
 _________________ Robokopikas |
|
| Tagasi üles |
|
 |
MoonChild Poku-Jänes

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 4:59 pm Teema: |
|
|
ma ei tea, ma mingeid eriti suuri viha-tekitamise probleeme pole näinud ja noh.. kui sa räägid "mittesoovitud kasutajatest" siis noh, ma ei tea, viska siis mingi nimekiri inimestest ette, kellest sa räägid. Üldiselt peaks hakkama saama nii nagu praegu ka ja mingeid vastikuid kirjasid saab alati kustutada kah. _________________ • Music is freedom • We are rockstars • |
|
| Tagasi üles |
|
 |
rents Kõrvalmaja narkar

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 5:16 pm Teema: |
|
|
Enamustes foorumites on selline süsteem, et reeglid on kuskil kirjas ja need, kes nende vastu teatud arv kordi eksivad ja nö kollaseid kaarte koguvad, visatakse välja. See tundub veits normaalsem süsteem - praegu hakata kedagi tagantjärgi välja viskama lihtsalt selle eest, et nad nõmedad on, ei tundu väga kena.  _________________ we are the other people |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-oss- Vändagängster

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 5:50 pm Teema: |
|
|
ma arvan et saab ka ilma tsensuurita hakkama! _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Bootboy Odava bordelli prost

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 5:58 pm Teema: |
|
|
ja ma arvan ka et peaks ilma tsensuurita - muidugi kui päris isiklikuks mindakse ja ähvardma vms hakatakse no siis võib kustutada nimekirjast. No ja teistest arvutitsest ja teiste nimede all hakkavad need äärmuslased nii või naa siin toimuval silma peal hoidma ja oma häält tõstma.
Üldiselt võrdsem ja õiglasem oleks nii nagu on jätta.
väike näide-Koristades ära natsid hakkavad siin liiga mugavalt ennast tundma anarhokommarid ja teised äärmused mis mind sama moodi võibolla häirivad.
Keskkonnas peab tasakaal valitsema!
aga nooh kui sul midagi hullult hinge on läinud - no siis otsusta ise kuidas käituda!  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kumps Kohalik tränapede.

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 6:23 pm Teema: |
|
|
senikaua kui pole toimunud karjuvat ülekohut laimu vms asja arvan samamoodi et võiks olla nii nagu on
või ala ma peaks ka hakkama kustutama kõikki kasutajaid kesse mind solvavad ja laimavad vms et ma selline olen nagu olen
idee päris hea saaks päris puhta töö teha foorumis vist  _________________ Beat The Bastards |
|
| Tagasi üles |
|
 |
rents Kõrvalmaja narkar

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 6:54 pm Teema: |
|
|
| Kumps kirjutas: | senikaua kui pole toimunud karjuvat ülekohut laimu vms asja arvan samamoodi et võiks olla nii nagu on
või ala ma peaks ka hakkama kustutama kõikki kasutajaid kesse mind solvavad ja laimavad vms et ma selline olen nagu olen
idee päris hea saaks päris puhta töö teha foorumis vist  |
jah, igaühte ajab keegi närvi aga tegelikult võiks vist vähemalt punkfoorum veidi vabama rihmaga olla küll _________________ we are the other people |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kumps Kohalik tränapede.

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 7:08 pm Teema: |
|
|
| rents kirjutas: | | Kumps kirjutas: | senikaua kui pole toimunud karjuvat ülekohut laimu vms asja arvan samamoodi et võiks olla nii nagu on
idee päris hea saaks päris puhta töö teha foorumis vist  |
jah, igaühte ajab keegi närvi aga tegelikult võiks vist vähemalt punkfoorum veidi vabama rihmaga olla küll |
no seda minagi, elame nö vabal maal, ütleme välja mida meel keelele toob ja siis noh oi kurja kui see kellelegi teisele ei meeldi aga noh, mida sa hakkad piire määrama teiste ütlemisele, et ise haiget või närvivapustust ei saaks
ma arvan et mu mõte ja rentsu ja teiste mõte on ühene et stirru ja muud kaasaarvatud mina vaatame mis edasi saab kui tõesti midagi väga silmaläbitorkavat on siis kasutama meetmeid. _________________ Beat The Bastards |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kurivaim Gängsta

|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 7:25 pm Teema: |
|
|
Ma ei tea, minuarust ei ole kedagi sellist siin. _________________ Peeter Pakiraam and The Rednecks!
| Onugerda kirjutas: | | Ja mida mu haiged silmad peavad nägema. Te olite siin minuta sellist porri teinud. Hea seegi, et jätkub. |
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Stirlits Foorumi Isa

|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 1:26 pm Teema: |
|
|
Ei ma t6statasin selle kysimuse , sest mulel saadeti yhe inimese poolt yks pm ja mõtlesin et kysin ka teiste inimeste arvamust.Üksi tegutseda oleks ju inetu :P _________________ Suvaline ekstremism, olgu ta siis rassiline, poliitiline, sooline, rahvuslik, usuline või misiganes eeldab tõenäoliselt mõne ajukääru puudumist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Gertuska Naabrinaise Lehm

|
Postitatud: Reede Nov 20, 2009 1:22 pm Teema: |
|
|
olen suht uus siin aga pole ka erilist tõmblemist märganud...kui keegi midagi öölda tahab siis on alati keegi kes oskab paremini vastu öölda...nii et jõudu neile kellele siin norimas meeldib käia:D _________________ Tavaline kuju oskab olla igaüks.
Tahaks olla parem, tahaks olla number üks! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Cyberbear Vändagängster

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 3:36 am Teema: |
|
|
PUNK POLICE!
PUNK POLICE!