Postitatud: Reede Mai 22, 2009 2:43 pm Teema:
ei olnud kuulnud varem .. aga ega ta nii hea ei ole ka ... vähemalt nendelt lindistustelt...laulja hääl on masendav... _________________ Suvaline ekstremism, olgu ta siis rassiline, poliitiline, sooline, rahvuslik, usuline või misiganes eeldab tõenäoliselt mõne ajukääru puudumist.
Postitatud: Teis Mai 26, 2009 5:03 pm Teema:
no kuulasingi myspaceist ... _________________ Suvaline ekstremism, olgu ta siis rassiline, poliitiline, sooline, rahvuslik, usuline või misiganes eeldab tõenäoliselt mõne ajukääru puudumist.
Mulle see hääl meeldib siis, kui ma lauljat videos suud liigutamas ei näe. Kui see laulja oleks mingi kõhetu väljanägemisega tätoveeritud tüüp, mitte mingi ultra tough sekspomm, siis oleks täitsa äge. Hardcore meeldib iga kell, aga mind paneb see temaatika alati pisut muigama: lihaselised tüübid, kas palja ülakeha või särkidega, ülidramaatiliselt mingis higises rahvamassis või hoodis. Eriti meeldivad mulle mingid oldschool vene hardcore videod või siis ka agnostic fronti või madballi videod, milles peab olema ka auto, maja katus ja bulldog. Madballiga on ka ristid kohustuslikud.
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes